Домашня заправка до борщу

Рецепт для найбільш зайнятих господинь, яким ніколи стояти біля плити. Це борщ у банці. Відкрив, у бульйон вкинув, картоплі і сметани додав – і смачний обід готовий! Дуже зручно!


Інгредієнти для заправки

1 кг помідорів

1 кг моркви

1 кг цибулі

3 кг буряка

2 кг капусти

0,5 кг болгарського перцю

100 мл оцту 9%

250 г цукру

250 мл олії

3–4 столові ложки солі.

 

Приготуйте також овочеву заправку “Швидкий борщ”.

Як приготувати заправку до борщу

Помідори, перець і цибулю дрібно порізати.

Моркву і буряк натерти. Капусту нашаткувати.

Овочі скласти у велику каструлю, перемішати, додати цукор та сіль.

Тушкувати, часто помішуючи, 30 хв.

Борщову заправку гарячою розкласти по банках, закрити кришками і обгорнути ковдрою до повного охолодження.

 

А ви колись готували справжній гуцульський борщ?

 

Сподобався рецепт домашньої заправки до червоного борщу? Поширте його в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest11Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone