За легендою плов винайшли кухарі Олександра Македонського, адже любив любив гаряче і гостре. Тепер я розумію, чого ця страва вважається чоловічою. Разом…
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Друзі зі Спаржа Волині прислали нам ідеальну білу спаржу. Пропоную приготувати для неї смачний соус. Голландський соус або голландез — один…
Доставка піци у Луцьку. Тестуємо: Як для себе, Пармезан, Happy Bakery У світі, де час – це найбільша розкіш, луцька…
Луцьк – це місто, яке має стародавню історію. І звісно є безліч закладів, які розкривають наші традиції. Хотіли б відчути…
Від давніх традицій Японії до сучасних ресторанів по всьому світу, суші здобули популярність завдяки своєму неперевершеному смаку та унікальному стилю…
Смажимо МАРМУРОВІ стейки на вугіллі | Сільпо: 500-700 грн за шматок | Вадим Слабенко З сирним соусом аля Бешамель.
Пухке тісто, хрустка скоринка та неймовірні начинки. Лучан та гостей міста запрошують поринути у світ гастрономічного задоволення та скуштувати справжню…
Український борщ з вишнями, кропивою та квасолею
Вікіпедія каже, що Шурпа, це традиційний м’ясний бульон в таджикських та тюркських народів. Ми на Волині дуже любимо готувати подібні…
Запечена курка зі спаржею та моцарелою