14.09.2015

Овочі консервовані «Швидкий борщ»

Кожна господиня знає: з борщем багато мороки. Це дійсно так. Але готувати його набагато простіше і швидше, якщо є консервовані овочі. Як приготувати смачну заправку для борщу, розповість рецепт.

Інгредієнти для консервованих овочів

Приготуйте також консервований салат із капусти і перцю “Зимовий”.

Як приготувати "Швидкий борщ"

  • Окремо подрібнити всі інгредієнти.
  • Спершу 30 хв проварити помідори, потім по одному додавати овочі (кожен проварювати по 30 хв у послідовності, вказаній в інгредієнтах).
  • Наприкінці вкинути подрібнену зелень, часник, проварити 10–15 хв.
  • Гарячими овочі розкласти у стерилізовані банки, закатати, перевернути догори дном та вкрити щільною тканиною до повного охолодження.

Скуштуйте ще домашню заправку до борщу.

Сподобався рецепт консервованих овочів “Швидкий борщ”? Поділіться ним з друзями в соцмережах!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.