Овочі консервовані «Швидкий борщ»
Кожна господиня знає: з борщем багато мороки. Це дійсно так. Але готувати його набагато простіше і швидше, якщо є консервовані овочі. Як приготувати смачну заправку для борщу, розповість рецепт.
Інгредієнти для консервованих овочів
Приготуйте також консервований салат із капусти і перцю “Зимовий”.
Як приготувати "Швидкий борщ"
- Окремо подрібнити всі інгредієнти.
- Спершу 30 хв проварити помідори, потім по одному додавати овочі (кожен проварювати по 30 хв у послідовності, вказаній в інгредієнтах).
- Наприкінці вкинути подрібнену зелень, часник, проварити 10–15 хв.
- Гарячими овочі розкласти у стерилізовані банки, закатати, перевернути догори дном та вкрити щільною тканиною до повного охолодження.
Скуштуйте ще домашню заправку до борщу.
Сподобався рецепт консервованих овочів “Швидкий борщ”? Поділіться ним з друзями в соцмережах!