Салат з мівіни | Топ 5 рецептів з крабових паличок, кукурудзи і ковбаси

Як приготувати салат з мівіни? Спробуйте 5 швидких рецептів з крабових паличок, кукурудзи, огірків, плавленого сирка, сухариків, моркви, пекінської капусти та ковбаси. Локшина швидкого приготування в поєднанні з різними інгредієнтами — чудова страва на кожен день, на святковий стіл, вона не підійде, бо дуже проста, проте як гарнір або в якості самостійної страви на обід чи вечерю — ідеальний варіант.

Рецепт страв з мівіни

Салати з мівіни, прості , які можна приготувати по-різному, головне поєднувати правильні інгредієнти, тому пропоную 5 смачних рецептів цієї страви.

Продукти для цього салату доступні в будь-яку пору року, тому готувати його можна хоч щодня. Але пам’ятайте, що він не є мега корисним, тому краще не зловживати ним. Зберігати заправлений салат потрібно не більше 12 годин, якщо ви не додавали майонезу, то термін зберігання збільшиться до 24 годин. Краще купувати саме вермішель “Мівіна”, а не якусь іншу, бо саме з нею виходить найкращий смак страви.

1. Салат з мівіни і сухариків з огірком

Салат з мівіни і сухариків з огірком

Такий продукт продається скрізь та коштує недорого, і з нього можна готувати цікаві та прості страви. Вермішель ні в якому разі не змішувати в гаряому вигляді, після запарювання злийте зайву воду та охолодіть її. приправи що знаходиться в пачці, потрібно давати якомога менше, а то й взагалі обійтисся лише сіллю, так як вона змінює справжній смак самого салату. Ковбасу краще нарізати соломкою, а решту інгрідієнтів – кубиками.

Свіжі огірки можна замінити на мариновані або солені, але кількість варіюйте за смаком, щоб страва не вийшла надто солоною. Подавати в холодному вигляді, чудово смакує разом із картопляним пюре.

Інгредієнти для страви

  • 1 п. вермішелі

  • 1 шт. свіжого огірка

  • 1 цибулина

  • 3 шт. сосисок

  • 3 шт. варених яйця

  • 200 г. майонезу

Рекомендуємо,  прості та дешеві рецепти салатів на кожен день.

як приготувати салат з мівіни

  • Мівіну, дрібно покришити і заправити половиною майонезу.
  • Яйця з сосисками відварити та порізати кубиками (або соломкою).
  • Цибулину та огірок дрібно порізати.
  • Змішати всі інгрідієнти з рештою майонезу.

2. Салат з мівіни, крабових паличок і кукурудзи

Салат з крабовими паличками і кукурудзою

Багато хто любить запарювати мівіну заздалегідь, проте я додаю її в сухому вигляді, адже завдяки майонезу, вона розм’якшується і без кип’ятка. Таким чином, вона не розвалюється, відчувається лише легка нотка хрусткості. Головне, перед подачею дати настоятись йому, приблизно 1-2 години. Або заздалегіть перемішайте майонез з локшиною і залиште в холодильник, поки готуєте інші продукти.

Перед подачею охолодіть салат в холодильнику, після чого прикрасити можна свіжою зеленню. Сухарики можна додавати у готову страву, посипавши поверх салату.

Ingredients

  • 250 г. крабових паличок

  • 1 б. кукурудзи

  • 1 п. вермішелі “Мівіна”

  • 3 яйця

  • 2 свіжих огірка

  • 100 г. сухариків

  • 200 г. майонезу

  • 30 г. зеленої цибулі

  • сіль, перець за бажанням

Рекомендуємо, салат з апельсином та крабовими паличками.

Directions

  • Мівіну подрібнити і заливаємо окропом на 3-4 хвилини. Воду злити.
  • Яйця відварюємо вкруту.
  • Всі інгрідієнти нарізати кубиками.
  • Додадаємо до них запарену мівіну, сухарики та кукурудзу, перемішуємо все з майонезом.

3. Салат з мівіни, моркви і плавленого сирка

Салат готується швидко та дешево, виходить ситним та смачним. Майонез обирайте домашній, а ще можете змішати 1:1 майонез зі сметаною. Якщо хочете відчути весь смак самої вермішелі, візьміть ще одну пачку.

За бажанням додати відварене куряче філе або смажені гриби. Подавати можна порційно, оформити за допомогою кільця.

Ingredients

  • 1 п. “Мівіни”

  • 1 морквина

  • 100 г. твердого сиру

  • 1 п. плавленого сирка

  • 100 г. майонезу

  • сіль, перець, часник за смаком.

Спробуйте салат з моркви та сиру.

Directions

  • Вермішель залити окропом щоб набухла.
  • Яйця відварити та очистити.
  • Моркву натерти разом із часником та змішати.
  • Твердий та плавлений сир теж натираєм на тертці.
  • Перемішуємо всі інгрідієнти і заправляємо майонезом.

4. Хрусткий салат з локшиною

Хрусткий салат з локшиною та пекінською капустою

Качан капусти обирайте якомога зеленіший. Можна взяти асорті з насіння: льон, кунжут, гарбузове та соняшникове насіння. Для того, щоб салат вийшов повітряним, листки промити та викласти на паперові рушники, щоб стекла зайва вода, і не використовуйте білу частину капусти, лише зелену.

Рослинну олію можна замінити оливковою, а звичайний оцет — бальзамічним або яблучним. Приправу з локшини, використовувати не потрібно. Не обов’язково використовувати всю заправку, дивіться за власним смаком. Рекомендуємо посипати мівіною салат перед самою подачею.

Ingredients

  • 1 шт. пекінської капусти

  • 2 п. мівіни

  • 1 п. зеленої цибулі

  • 100 г. миндалю

  • 5 ст. л. очищених соняшникових насінин

  • 100 мл. рослинної олії

  • 2 ст. л. цукру

  • 1 ч. л. солі

  • 3 ст. л. оцту, 9%

Спробуйте ще, салат з сирої цвітної капусти з помідорами.

Directions

  • Капусту нарізаємо разом з цибулею.
  • На суху, розігріту сковорідку висипаємо насіння, обсмажуємо кілька хвилин.
  • Готове насіння змішуємо з капустою та цибулею.
  • Готуємо заправку. З’єднуємо оцет разом з цукром, перемішуємо до його розчинення. Додаємо сіль та олію.
  • Вливаємо заправку в салат.
  • Вермішель подрібнити, посипати нею готову страву.

5. Салат з сардини та локшини швидкого приготування

Салат з сардини та локшини швидкого приготування

Приготуйте салат на швидку руку з мівіни та сардини. Він дуже легкий в приготуванні , так як до його складу входить лише 4 основні інгредієнти: сардина, кукурудза, яйця та власне, мівіна, решту ви точно знайдете у себе вдома.

Краще приготуйте домашній майонез, адже сметана або соус з її використанням, не дуже підійде для такої страви. Приправу краше не використовувати, вона може зіпсувати смак, вистачить просто посолити. За бажанням додайте зелень цибулі, укропу, петрушки або будь-яку іншу.

Ingredients

  • 1 б. сардини

  • 5 шт. яєць

  • 1 б. консервованої кукурудзи

  • 1 цибулина

  • 1 п. вермішелі швидкого приготування

  • 2 с. л. майонезу

  • 2 ч. л. оцту

  • 1 ч. л. цукру

  • 0,5 ч. л. солі

Спробуйте також, рецепт салату з червоної риби з ківі.

Directions

  • Маринуємо цибулю. Ріжем її кубиками та заливаємо оцет, сіль та цукор. Перемішуємо.
  • Яйця відварити, порізати кубиками. З сардини злити олію, розім’яти виделкою та додати до яєць. Туди ж всипати кукурудзу і цибулю.
  • Подрібнити мівіну та додати до решти інгредієнтів. Заправити майонезом.

Для легкості, подрібнити локшину можна з допомогою качалки, не відкривайте упаковку і добре пройдіться по пакетику нею. Для збільшення ситності, можна додавати варене, копчене або підсмажене м’ясо, а ще додати кілька пряних трав, без вмісту солі.

Сподіваємось, вам сподобались рецепти страв з мівіни, і ви зможете знайти свій, або ж готувати їх кожного дня, змінюючи рецепт, так вони вам не набриднуть. В них немає точного способу приготування, тому спокійно змінюєте інгредієнти, залишивши основний компонент – локшину. Щоб цибуля не давала гіркоти, варто покласти її в друшлак і облити її окропом. Тепер ви з легкістю можете готувати такі салатики у себе вдома.

Теги: