01.08.2016

Буряковий салат з болгарським перцем на зиму

Простий у приготуванні та водночас пікантний салатик із мінімальної кількості доступних складників. Взимку смакуватиме як до картопляного пюре з котлеткою, так і слугуватиме буряковим додатком до червоного борщу.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати квашену капусту з буряком по-грузинськи 

Приготування

  • Буряки зварити або спекти у духовці, охолодити, потерти на грубій тертці.
  • Цибулю порізати кубиками, перець – тоненькою соломкою.
  • Усі складники для маринаду з’єднати в каструльці і довести до кипіння.
  • У киплячий маринад покласти посічені цибулю та перець і варити 15 хв.
  • Додати до киплячої маси потертий буряк, продовжувати варити на малому вогні ще 20 хв.
  • Гарячим розкласти салат у підготовлені стерильні банки і одразу ж закатати бляшаними кришками.
  • Поставити банки догори дном та закутати в теплу щільну тканину до повного охолодження.

Рекомендуємо також рецепт бурякового салату з оливками з апельсином

Якщо вам сподобався консервований салат з буряка та болгарського перцю на зиму, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.