10.09.2015

Малосольна квашена капуста

Звикли квасити капусту так званим сухим способом, без розсолу? Спробуйте приготувати її за новим рецептом. Вийде не менш смачно!

Інгредієнти для малосольної капусти

  • Розсіл:
  • 3 л води

  • 1 скл. солі.

  • На один середній качан капусти по 2 морквини.

Скуштуйте також капусту квашену з буряком і часником.

Як приготувати малосольну квашену капусту

  • Закип’ятити розсіл. Нашатковану і перемішану з натертою морквою капусту опускати в розсіл на 1 хв і складати в емальований посуд.
  • На кожен шар капусти покласти лавровий листок і запашний перець. Покласти гніт.
  • Через 2–3 дні проштрикнути паличкою.
  • Через 3–4 дні капуста готова. Зберігати в холодному місці.

Приготуйте також квашену капусту про запас.

Якщо вам припав до смаку рецепт малосольної квашеної капусти, поділіться враженнями в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.