10.09.2015

Паста з яблук з томатами

Томатно-яблучна паста за цим рецептом смакує з м’ясними стравами, макаронами, рисом. У ній можна маринувати курятину, свинину і яловичину, додавати до борщу і просто їсти з хлібом. У кожному разі паста дає страві нового смаку.

Інгредієнти для пасти

Приготуйте також македонський гострий соус.

Як приготувати томатну пасту з яблуками

  • Помідори та яблука нарізати скибками, подрібнити цибулю.
  • Усе покласти в каструлю, накрити кришкою і розпарити до м’якості, потім кришку зняти й варити на малому вогні 30–35 хв, додати вичавлений часник і сіль.
  • Перетерти через сито або перемолоти, уварити до бажаної густини.
  • Пасту киплячою розкласти у стерилізовані банки і закатати.

Скуштуйте також сливовий соус до мяса.

Сподобався рецепт пасти з яблук з томатами? Поділіться ним з друзями!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.