Паста з яблук з томатами

Поділитись публікацією:

Томатно-яблучна паста за цим рецептом смакує з м’ясними стравами, макаронами, рисом. У ній можна маринувати курятину, свинину і яловичину, додавати до борщу і просто їсти з хлібом. У кожному разі паста дає страві нового смаку.

Інгредієнти для пасти

Приготуйте також македонський гострий соус.

Як приготувати томатну пасту з яблуками

  • Помідори та яблука нарізати скибками, подрібнити цибулю.
  • Усе покласти в каструлю, накрити кришкою і розпарити до м’якості, потім кришку зняти й варити на малому вогні 30–35 хв, додати вичавлений часник і сіль.
  • Перетерти через сито або перемолоти, уварити до бажаної густини.
  • Пасту киплячою розкласти у стерилізовані банки і закатати.

Скуштуйте також сливовий соус до мяса.

Сподобався рецепт пасти з яблук з томатами? Поділіться ним з друзями!

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...