Тушкована капуста з баварськими ковбасками
Чудову страву з квашеної капусти можна приготувати своїм рідним за нашим рецептом. Легко готується, дуже смачна і ситна тушкована капуста з баварськими ковбасками підійде на обід або вечерю.
Рекомендуємо приготувати квашену капусту за відео-рецептом.
Інгредієнти для капусти
800 грамів квашеної капусти
75 грамів шпинату
1 склянка води
4-5 баварських ковбасок
1 цибулина
2 столові ложки оливкової олії
1 столова ложка томатної пасти
3 чайні ложки овочевої приправи
1 чайна ложка цукру
зелена цибуля
сіль.
Спробуйте ще приготувати тушковану капусту із сушеними грибами.
Як приготувати тушковану капусту
- Квашену капусту трішки віджати і помістити в каструлю з товстими стінками. Якщо капуста була заквашена без моркви, потрібно окремо натерти морквину на крупній тертці і додати її до капусти, добре перемішати.
- Баварські ковбаски почистити від шкірочки і порізати кружальцями, кубиками чи брусочками – на ваш смак. Замість баварських можна використовувати мисливські або інші копчені ковбаски. Додати їх до капусти, перемішати.
- Цибулю порізати кільцями. Шпинат промити, просушити, порізати не дуже дрібно. Все це покласти до капусти, ретельно перемішати. Можна використовувати заморожений подрібнений шпинат, тоді його потрібно додавати відразу, не розморожуючи.
- Заправити капусту томатною пастою, залити водою і додати трішки цукру (якщо капуста дуже кисла), оливкову або соняшникову олію, все ретельно перемішати.
- Каструлю поставити на маленький вогонь і тушкувати капусту близько 1,5 години.
- Перед подачею на стіл посипати подрібненою зеленою цибулею.
Рекомендуємо також рецепт капусти тушкованої з яблуками та родзинками.
Діліться рецептом капусти з баварськими ковбасками з друзями в соціальних мережах та не забувайте коментувати.