Тушкована капуста з баварськими ковбасками

Чудову страву з квашеної капусти можна приготувати своїм рідним за нашим рецептом. Легко готується, дуже смачна і ситна тушкована капуста з баварськими ковбасками підійде на обід або вечерю.

Рекомендуємо приготувати квашену капусту за відео-рецептом.

Інгредієнти для капусти

  • 800 грамів квашеної капусти

  • 75 грамів шпинату

  • 1 склянка води

  • 4-5 баварських ковбасок

  • 1 цибулина

  • 2 столові ложки оливкової олії

  • 1 столова ложка томатної пасти

  • 3 чайні ложки овочевої приправи

  • 1 чайна ложка цукру

  • зелена цибуля

  • сіль.

Спробуйте ще приготувати тушковану капусту із сушеними грибами.

Як приготувати тушковану капусту

  • Квашену капусту трішки віджати і помістити в каструлю з товстими стінками. Якщо капуста була заквашена без моркви, потрібно окремо натерти морквину на крупній тертці і додати її до капусти, добре перемішати.
  • Баварські ковбаски почистити від шкірочки і порізати кружальцями, кубиками чи брусочками – на ваш смак. Замість баварських можна використовувати мисливські або інші копчені ковбаски. Додати їх до капусти, перемішати.
  • Цибулю порізати кільцями. Шпинат промити, просушити, порізати не дуже дрібно. Все це покласти до капусти, ретельно перемішати. Можна використовувати заморожений подрібнений шпинат, тоді його потрібно додавати відразу, не розморожуючи.
  • Заправити капусту томатною пастою, залити водою і додати трішки цукру (якщо капуста дуже кисла), оливкову або соняшникову олію, все ретельно перемішати.
  • Каструлю поставити на маленький вогонь і тушкувати капусту близько 1,5 години.
  • Перед подачею на стіл посипати подрібненою зеленою цибулею.

Рекомендуємо також рецепт капусти тушкованої з яблуками та родзинками.

Діліться рецептом капусти з баварськими ковбасками з друзями в соціальних мережах та не забувайте коментувати.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора