09.09.2015

Капуста квашена з буряком і часником

Щороку заготовляєте капусту однаково? Спробуйте приготувати капусту з буряком і часником за новим рецептом. І не шаткувати, а порізати квадратами. Спосіб простий – результат приголомшливий. Спробуйте раз – наступного року тільки так і готуватимете!

Інгредієнти для капусти

  • На трилітрову банку:
  • 2 кг капусти

  • 2–3 морквини

  • 1–2 буряки

  • 1 літр води

  • 2 столові ложки солі

  • 1 столова ложка цукру

  • ½ склянки соняшникової олії

  • 1 склянка 9% оцту

  • 2–3 зубці часнику.

Приготуйте також капусту у медовій заливці.

Як приготувати капусту квашену з буряком і часником

  • Капусту нарізати великими квадратами, укласти банки, пересипати брусочками моркви та буряка, шматочками часнику, добре придушити.
  • Залити олію, оцет, охолоджений розсіл.
  • Залишити на 3 дні при кімнатній температурі, потім поставити у холод.

Скуштуйте також малосольну квашену капусту.

Сподобався рецепт квашеної капусти з буряком і часником – поділіться ним з друзями!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.