Капуста солена з буряком, часником і селерою
Зауважте: не можна солити капусту в алюмінієвому посуді, адже кислота роз’їдає алюміній. У результаті цього у капусту потрапляють шкідливі хімічні елєменти.
Інгредієнти для соленої капусти
Приготуйте також капусту кейл, запечену в духовці.
Як приготувати солену капусту з буряком
- Невеликі качани капусти розрізати на 8 частин, перетинаючи качан.
- Почищений буряк порізати пластинками завтовшки 0,5 см , часник посікти, корінь селери нарізати великими шматками.
- На дно посудини укласти шар буряків, потім шар капусти, густо посипати часником і селерою, потім знову шар буряків і так заповнити посудину доверху.
- Залити киплячим розсолом овочі так, щоб розсіл покрив їх.
- Зберігати таку капусту потрібно у прохолодному місці.
Скуштуйте також грибний суп з пекінської капусти.
Сподобався рецепт капусти з буряком, часником і селерою – поділіться ним у соцмережах!