Лечо з помідорів і солодкого перцю
Є така приказка: замаринуєте – не змарнуєте, а взимку як знайдете! Лечо з помідорів і солодкого перцю за цим рецептом не соромно і до святкового столу подати! А в піст це просто знахідка!
Інгредієнти для лечо
6 кг помідорів
4 кг болгарського перцю
300 г цукру
100 г олії
4 ст. ложки солі.
Приготуйте також соус “Айвар “ з томатів.
Як приготувати лечо
- Помідори і перець порізати великими кільцями, пересипати цукром з сіллю, додати олію, варити 20 хв, одразу закрутити, не стерилізуючи.
Скуштуйте також македонський гострий соус.
Куштували лечо з помідорів і солодкого перцю за нашим рецептом? Поділіться враженнями у коментарях і соцмережах!