09.09.2015

Капуста у медовій заливці

Такої квашеної капусти ви ще, мабуть, не їли. Вона має тонкий медовий аромат і виходить дуже хрумкою. Додавати сіль краще великого чи середнього помелу, дрібну використовувати не варто.

Інгредієнти для капусти у медовій заливці

Приготуйте також квашену капусту про запас.

Як приготувати капусту у медовій заливці

  • Капусту та перець крупно порізати, змішати.
  • Додати сіль, гіркий перець, укласти у велику посудину.
  • В 1 л води розчинити мед, залити цим розчином капусту.
  • Покласти гніт і поставити на холод.

Скуштуйте також цвітну капусту в сметанно-томатному соусі.

Сподобався рецепт квашеної капусти у медовій заливці – поділіться ним з друзями у соцмережах!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.