Капуста у медовій заливці
Такої квашеної капусти ви ще, мабуть, не їли. Вона має тонкий медовий аромат і виходить дуже хрумкою. Додавати сіль краще великого чи середнього помелу, дрібну використовувати не варто.
Інгредієнти для капусти у медовій заливці
10 кг капусти
2 кг болгарського перцю
180 г солі
1 стручок гіркого перцю або 3 ч. ложки меленого червоного
200 г меду
Приготуйте також квашену капусту про запас.
Як приготувати капусту у медовій заливці
- Капусту та перець крупно порізати, змішати.
- Додати сіль, гіркий перець, укласти у велику посудину.
- В 1 л води розчинити мед, залити цим розчином капусту.
- Покласти гніт і поставити на холод.
Скуштуйте також цвітну капусту в сметанно-томатному соусі.
Сподобався рецепт квашеної капусти у медовій заливці – поділіться ним з друзями у соцмережах!