11.09.2015

Капуста квашена по-в’єтнамськи (з цибулею)

Квашена по-українськи капуста, безумовно, дуже смачна, корисна і знайома нам своїм смаком з дитинства. Але що робити, коли хочеться чогось новенького та екзотичного? Рішення є: квасити капусту за рецептом по-в’єтнамськи!

Інгредієнти для квашеної капусти

  • 1 велика капустина

  • по 5 морквин і цибулин

  • 1 голвка часнику

  • 1,5 л води

  • 0,5 скл. цукру

  • 2 ст. ложки солі

  • 1 стручок гострого перцю

  • 10 горошин чорного перцю

  • 2 лаврових листки

  • 1 ст. ложка оцтової есенції.

Приготуйте також капусту мариновану.

Як приготувати капусту по-в’єтнамськи (з цибулею)

  • Воду, цукор, сіль змішати, додати перець стручок і чорний горошком, лавровий листок, довести до кипіння, зняти з вогню, коли трохи охолоне, додати 1 столову ложку оцтової есенції.
  • Якщо ви любите гострі страви, залиште розсіл настоюватися, не виймаючи гострого перцю.
  • Нашаткувати капусту, моркву і цибулю. Головку часнику вичавити або дуже дрібно порізати.
  • У велику каструлю викласти шарами спочатку капусту, щоб закривала дно, потім моркву, щоб закрила всю капусту, цибулю і трішки часнику. Залити розсолом, потім викласти наступну партію овочів, знову залити розсолом і т.д.
  • Через день вже можна їсти. Можна додати листкову селеру.

Скуштуйте також капусту у медовій заливці.

Сподобався рецепт квашеної капусти по-в’єтнамськи? Поділіться ним з друзями в соцмережах!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.