Пиріжки з м’ясом і капустою

Апетитні і недорогі пиріжки – з порції їх виходить багатенько, готуються просто. Та й з тістом не багато мороки, тож, навіть, не маститі господині зможуть з легкістю їх приготувати. Для начинки також можна використовувати смажені гриби з картоплею.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати пиріжки з сиром і зеленню
Directions
- В теплому молоці розвести цукор, дріжджі, додати половину борошна, перемішати.
- Поставити в тепле місце на 30 хвилин.
- Потім додати сіль, збиті яйця, розтоплений маргарин, олію і борошно, що лишилося.
- Замісити тісто так, щоб не липло до рук.
- Накрити серветкою, поставити на годину в тепле місце.
- Приготувати начинку. М’ясо і цибулю порізати кубиками, капусту порізати дрібно.
- Викласти капусту на сковорідку, додати трохи води, тушити 15 хвилин.
- Додати олію, посолити, поперчити і тушити ще 15 хвилин.
- Окремо обсмажити м’ясо з цибулею, посолити, поперчити.
- З’єднати капусту з м’ясом і цибулею, добре перемішати.
- Розділити тісто на шматочки, розкатати, викласти начинку, краї защепити.
- Викласти вироби на деко, лишити на 30 хвилин, змастити збитим яйцем.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
- Полити розтопленим вершковим маслом з товченим часником.
Також рекомендуєм рецепт сигар (пиріжків з капустою)
Якщо вам сподобався рецепт пиріжків з м’ясом і капустою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.