09.09.2016

Пиріжки з м’ясом і капустою

Апетитні і недорогі пиріжки – з порції їх виходить багатенько, готуються просто. Та й з тістом не багато мороки, тож, навіть, не маститі господині зможуть з легкістю їх приготувати. Для начинки також можна використовувати смажені гриби з картоплею.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати пиріжки з сиром і зеленню

Приготування

  • В теплому молоці розвести цукор, дріжджі, додати половину борошна, перемішати.
  • Поставити в тепле місце на 30 хвилин.
  • Потім додати сіль, збиті яйця, розтоплений маргарин, олію і борошно, що лишилося.
  • Замісити тісто так, щоб не липло до рук.
  • Накрити серветкою, поставити на годину в тепле місце.
  • Приготувати начинку. М’ясо і цибулю порізати кубиками, капусту порізати дрібно.
  • Викласти капусту на сковорідку, додати трохи води, тушити 15 хвилин.
  • Додати олію, посолити, поперчити і тушити ще 15 хвилин.
  • Окремо обсмажити м’ясо з цибулею, посолити, поперчити.
  • З’єднати капусту з м’ясом і цибулею, добре перемішати.
  • Розділити тісто на шматочки, розкатати, викласти начинку, краї защепити.
  • Викласти вироби на деко, лишити на 30 хвилин, змастити збитим яйцем.
  • Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
  • Полити розтопленим вершковим маслом з товченим часником.

Також рекомендуєм рецепт сигар (пиріжків з капустою)

Якщо вам сподобався рецепт пиріжків з м’ясом і капустою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.