10.09.2015

Капуста, квашена по-грузинськи з буряком

Це той самий легендарний рецепт квашеної капусти по-грузинськи! Якщо ви її досі не куштували – приготуйте, вона варта того!

Інгредієнти для капусти по-грузинськи

Приготуйте також капусту мариновану.

Як приготувати капусту, квашену по-грузинськи

  • Качани капусти розрізати на 8 частин, укласти в тару, перекладаючи скибочками буряків, моркви, крупно нарізаною зеленню і перцем.
  • Залити гарячим розсолом.
  • Далі настояти, як при звичайному квашенні капусти.
  • Через 5–7 днів перекласти у банки і сховати у холодильник.

Скуштуйте також капусту у медовій заливці.

Якщо рецепт капусти, квашеної по-грузинськи з буряком, вам сподобався, раді будемо почути про це в коментарях!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.