Салат з помідорів та печериць на зиму
Оригінальний рецепт салат, який також смакує як соус. Картопля чи макарони з цією підливою взимку будуть просто неперевершені.
Інгредієнти для страви
Також можна спробувати рецепт маринованих помідорів на зиму.
Як приготувати салат
- Цибулю почистити й порізати соломкою. Гриби почистити, відварити і порізати пластинками. Помідори перекрутити через м’ясорубку.
- Олію вилити у глибоку сковороду і, коли розігріється, покласти до неї порізану цибулю. Смажити помішуючи хвилин 20.
- Тепер треба додати перекручені помідори. Якщо усе не поміщається у сковороду, можна взяти каструлю відповідного розміру. Тушкувати 20 хвилин.
- Тепер додамо сіль та цукор і тушкуватимемо ще 20 хвилин.
- Після цього до суміші цибулі з помідорами покласти гриби й тушкувати знову 20 хвилин.
- Останніми додаємо оцет, перець до смаку і знову тушкуємо 20 хвилин.
- Розлити салат у стерильні банки і закатати. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 10 півлітрових баночок салату.
Радимо ще приготувати салат з помідорів з горіхами.
Якщо вам сподобався рецепт салату з помідорів та печериць на зиму, висловіть свою думку в коментарях. Нам цікава ваша думка.