Салат у банках «Кабачки по-корейськи»
Скільки б ви не приготували цього салату, взимку його все одно буде мало. Гарантуємо: гострі, ароматні кабачки розійдуться чи не першими з-поміж усіх «закруток». Тому поспішайте, поки кабачків ще багато.
Інгредієнти для салату
2,5 кілограма молодих кабачків
0,5 кілограма моркви
0,5 кілограма цибулі
100 грамів часнику
5 штук болгарського перцю
1 склянка цукру
2,5 столової ложки солі
150 мілілітрів оцту
1 склянка соняшникової олії
чорний мелений перець
1 пачка приправи до моркви по-корейськи
Спробуйте ще приготувати консервовані кабачки.
Як приготувати кабачки по-корейськи
- Овочі порізати. Кабачки і моркву – кружальцями або потерти на тертку для моркви по-корейські, цибулю і перець – соломкою.
- Додати подрібнений часник, цукор, сіль, оцет, олію, чорний перець, приправу до моркви по-корейськи.
- Усе вимішати. Настоювати 3-4 години, час від часу помішуючи.
- Розкласти в банки і стерилізувати: літрові – півгодини, півлітрові – 15 хвилин.
Можна ще спробувати рецепт кабачкової ікри.