Овочевий суп з фрикадельками з кунжутом

Особливих ноток цій страві надають фрикадельки з кунжутом – неочікувано, але надзвичайно смачно. Броколі та шпинат зараз доступні у свіжому вигляді, однак підійдуть і заморожені. Спробуйте – дуже смачний, легкий і яскравий супчик.


Інгредієнти для супу

500 г м’ясного фаршу

2 ст. ложки кунжуту

700 г картоплі

200 г болгарського перцю

200 г броколі

100 г шпинату

150 г моркви

150 г цибулі

сіль, перець, олія

 

Спробуйте також приготувати французький цибулевий суп 

Як приготувати овочевий суп з фрикадельками з кунжутом

Цибулю дрібно порізати.

Моркву потерти на середній тертці.

Броколі і шпинат порізати.

Перець і картоплю очистити, порізати кубиками.

У фарш додати кунжут, перемішати, сформувати фрикадельки.

У каструлі підсмажити на олії цибулю, додати моркву і перець, підсмажити.

Додати воду, довести до кипіння.

Додати картоплю, знову довести до кипіння.

Додати фрикадельки, спеції, варити 15 хвилин.

Додати броколі, варити ще 10 хвилин.

Додати шпинат, перемішати, зняти з вогню.

 

Рекомендуємо ще рецепт томатний суп з рисом і фрикадельками 

 

Якщо вам сподобався рецепт овочевого супу з фрикальками і кунжутом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest7Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook66Print this pageEmail this to someone