Гарбузово-сирна запіканка

Ідеальний рецепт для сніданку. Можна приготувати запіканку звечора, а можна підготувати усі продукти і спекти вранці. Аромати піднімуть на ноги всіх домочадців. А якщо додати ще й запах свіжозмеленої кави – піднесений настрій гарантований на цілий день!


Інгредієнти для запіканки

1 кг гарбуза

500 г кисломолочного сиру

4 яйця

2 склянки молока

1/2 склянки цукру (можна більше)

3/4 склянки манки

3 ст. ложки вершкового масла

дрібка солі

ванілін, родзинки.

 

Рекомендуємо також рецепт гарбузового пирога з сиром.

Як приготувати сирно-гарбузову запіканку

Влити в каструлю молоко, довести до кипіння, тонкою цівкою всипати манну крупу. Готувати, помішуючи, 3 хв.

Гарбуз очистити, м’якоть нарізати невеликими шматочками і підсмажити на вершковому маслі, акуратно перемішуючи, хвилин 7. Дати захолонути.

Додати манну кашу, сир, яйця, цукор, сіль, ваніль, родзинки, перемішати.

Розігріти духовку до 180 ° С.

Підготовлену масу викласти у змащену маслом форму, поверхню розрівняти і змастити яйцем. Поставити в духовку і запікати 30 хв.

Подавати зі сметаною або розтопленим шоколадом.

 

Спробуйте ще приготувати гарбузовий хліб з цибулею.

 

Сподобався рецепт запіканки з сиру та гарбуза – поділіться ним із друзями в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone