Гарбузовий хліб з цибулею і горіхами
Рецепт хліба для справжніх гурманів. Скибка такого може бути самостійною стравою – їж і насолоджуйся!
Інгредієнти для гарбузового хліба
Приготуйте також солодкий гарбузовий хліб.
Як приготувати гарбузовий хліб з цибулею і горіхами
- Гарбуз відварити в 1 скл. води і пом’яти разом з юшкою товкачиком.
- До борошна додати дріжджі, розтерті з цукром, гарбузове пюре, манку і сіль, насамкінець 3 ст. ложки олії.
- Залишити на 1 год в холодильнику під плівкою. Олію нагріти на сковорідці, додати часник і просмажити до золотого кольору, після цього часник дістати, і засмажити на цій олії порізану цибулю, до якої наприкінці додати прованські трави.
- Горіхи почистити і подрібнити. Дістати тісто з холодильника і вмісити в нього цибулю і горіхи.
- Дати підійти тісту в теплому місці під рушником. Тісто має збільшитися вдвічі.
- Форму змастити олією і посипати сухим маком, викласти тісто і дати йому підійти. Пекти 45-55 хв.
Скуштуйте також хліб з картоплею, який довго не черствіє.