04.09.2016

Помідори, фаршировані курятиною, рисом і печерицями

Смачна і економна експрес-страва, яка, окрім мінімум витрат, потребує мінімум часу для приготування. Тож, поки свіжі помідори зараз є доступними, сезонними, так би мовити, готуйте і насолоджуйтеся вишуканим смаком надзвичайно простої закуски, яка не потребує ні запікання, ні смаження, ні довгого варіння.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати помідори, фаршировані курятиною 

Приготування

  • Моркву помити, відварити, порізати дрібними кубиками.
  • Рис промити, відварити в підсоленій воді.
  • Куряче філе відварити, нарізати дрібними кубиками.
  • Печериці очистити, дрібно нарізати, підсмажити.
  • Петрушку, кріп, цибулю помити, подрібнити.
  • Сир натерти на дрібній тертці.
  • Помідори помити, розрізати по горизонтальній лінії, краї зробити зубчиками, м’якоть вийняти.
  • З’єднати рис, моркву, філе, кріп, печериці, петрушку, цибулю, сир, майонез.
  • Все посолити, поперчити, ретельно перемішати.
  • Цією начинкою заповнити половинки помідорів.

Також пропонуємо вам рецепт помідорів, фаршированих сиром з часником 

Якщо вам сподобався рецепт закуски “Помідори,фаршировані курятиною, рисом і печерицями”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.