Помідори, фаршировані курятиною, рисом і печерицями

Смачна і економна експрес-страва, яка, окрім мінімум витрат, потребує мінімум часу для приготування. Тож, поки свіжі помідори зараз є доступними, сезонними, так би мовити, готуйте і насолоджуйтеся вишуканим смаком надзвичайно простої закуски, яка не потребує ні запікання, ні смаження, ні довгого варіння.


Інгредієнти для фаршированих помідорів

6 великих помідорів

1 скл. рису

1 морквина

½ пучки кропу і петрушки

1 куряче філе

50 г твердого сиру

200 г печериць

2 ст. ложки майонезу

сіль, перець за смаком

 

Спробуйте також приготувати помідори, фаршировані курятиною 

Як приготувати помідори, фаршировані курятиною, рисом і печерицями

Моркву помити, відварити, порізати дрібними кубиками.

Рис промити, відварити в підсоленій воді.

Куряче філе відварити, нарізати дрібними кубиками.

Печериці очистити, дрібно нарізати, підсмажити.

Петрушку, кріп, цибулю помити, подрібнити.

Сир натерти на дрібній тертці.

Помідори помити, розрізати по горизонтальній лінії, краї зробити зубчиками, м’якоть вийняти.

З’єднати рис, моркву, філе, кріп, печериці, петрушку, цибулю, сир, майонез.

Все посолити, поперчити, ретельно перемішати.

Цією начинкою заповнити половинки помідорів.

 

Також пропонуємо вам рецепт помідорів, фаршированих сиром з часником 

 

Якщо вам сподобався рецепт закуски “Помідори,фаршировані курятиною, рисом і печерицями”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone