Помідори, фаршировані курятиною, рисом і печерицями
Смачна і економна експрес-страва, яка, окрім мінімум витрат, потребує мінімум часу для приготування. Тож, поки свіжі помідори зараз є доступними, сезонними, так би мовити, готуйте і насолоджуйтеся вишуканим смаком надзвичайно простої закуски, яка не потребує ні запікання, ні смаження, ні довгого варіння.
Ingredients
Спробуйте також приготувати помідори, фаршировані курятиною
Directions
- Моркву помити, відварити, порізати дрібними кубиками.
- Рис промити, відварити в підсоленій воді.
- Куряче філе відварити, нарізати дрібними кубиками.
- Печериці очистити, дрібно нарізати, підсмажити.
- Петрушку, кріп, цибулю помити, подрібнити.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- Помідори помити, розрізати по горизонтальній лінії, краї зробити зубчиками, м’якоть вийняти.
- З’єднати рис, моркву, філе, кріп, печериці, петрушку, цибулю, сир, майонез.
- Все посолити, поперчити, ретельно перемішати.
- Цією начинкою заповнити половинки помідорів.
Також пропонуємо вам рецепт помідорів, фаршированих сиром з часником
Якщо вам сподобався рецепт закуски “Помідори,фаршировані курятиною, рисом і печерицями”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.