Помідори, фаршировані курятиною
Ця страва красива і смачна – тож доцільно її приготувати до святкового столу. Соковиті помідори з не менш соковитою начинкою не залишать байдужими ваших гостей.
Інгредієнти для страви
6 помідорів
300 грамів курячої грудини
1 цибулина
3-4 зубки часнику
150 грамів твердого сиру
сіль
Можна також приготувати помідори з сиром та часником.
Як приготувати фаршировані помідори
- Узяти помідори однакового розміру, зрізати з них вершечки і вибрати серцевину. Вершечки не знадобляться, а от серцевину залиште.
- Грудину дрібно поріжте і підсмажте на олії. Коли вона зарум’яниться, додайте порізану дрібно цибулю, потім перець і серцевину. Посолити. Нехай тушкується, поки випарується зайва волога і маса стане густою. Наприкінці додати подрібнений часник.
- Начинити цією сумішшю помідори і посипати тертим сиром.
- Поставити у духовку на 15 хвилин, щоб сир розплавився і зарум’янився. Готову страву прикрасити зеленню.
Спробуйте також рецепт помідорів по-вірменськи.