27.02.2016

Печериці в клярі

Якщо ви полюбляєте швидкі страви з грибів, цей рецепт саме для вас. Чудова, апетитна закуска, яка готується за лічені секунди і чудово смакує із соусами. Приготуйте печериці в пивному клярі за нашим рецептом і ви зможете насолодитись соковитими грибочками та й друзів пригостити. Проста і водночас дуже цікава страва здивує ваших рідних, тому приготуйтесь готувати її частенько, бо замовлення на неї ви отримаєте відразу.

Інгредієнти для страви

Спробуйте ще приготувати печериці фаршировані курятиною та сиром фета.

Як приготувати печериці в клярі

  • Борошно просіяти і з’єднати з пивом, ретельно перемішати щоб вийшов кляр без грудочок, посолити, поперчити і ще раз перемішати.
  • Печериці потрібно придбати невеликого розміру, промити, просушити на серветці, почистити і відрізати ніжки, якщо вони надто довгі. Якщо печериці дуже великі, порізати на пластинки – так вони краще просмажаться.
  • У глибоку сковорідку налити достатньо олії – як для фритюрниці.
  • Печериці вмочати в пивний кляр і класти в розігріту олію, смажити близько 3 хвилини, поки скоринка не стане золотистою.
  • Готові печериці викласти на паперові рушнички, щоб стекла зайва олія.
  • Страва готова, смачного! До речі, печериці в пивному клярі чудово смакують з різноманітними соусами.

Рекомендуємо також рецепт печериць маринованих нашвидкуруч.

А вам сподобався рецепт печериць у пивному клярі? Діліться коментарями та рецептом з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.