18.05.2015

Помідори по-вірменськи

Ви ще не були у Вірменії? Тоді Вірменія іде до вас! Приготуйте цю гостру закуску із помідорів і дізнайтеся, яка на смак справжня вірменська кухня.

Інгредієнти для закуски

  • стиглі помідори середніх розмірів

  • сіль

  • часник

  • кріп або інша пряна зелень.

Спробуйте приготувати салат зі свіжих помідорів.

Як приготувати помідори по-вірменьскі

  • Помідори розрізати по горизонталі так, щоби плодоніжка була знизу, на дві половинки.
  • Рясно посолити та посипати кропом і часником. Половинки з’єднати і щільно викласти в каструлю у два-три шари.
  • Накрити кришкою, залишити в такому вигляді на добу за кімнатної температури.
  • Після того як томати покриються соком, поставити їх до холодильника.
  • Через три дні страва готова. Підходить як закуска до міцних напоїв.

Рекомендуємо також рецепт теплого салату з помідорів та руколи.

Вам сподобався рецепт закусочних помідорів по-вірменськи? Будь ласка, прокоментуйте його та поширте перепис у соцмережах для ваших друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.