Помідори по-вірменськи
Ви ще не були у Вірменії? Тоді Вірменія іде до вас! Приготуйте цю гостру закуску із помідорів і дізнайтеся, яка на смак справжня вірменська кухня.
Інгредієнти для закуски
Спробуйте приготувати салат зі свіжих помідорів.
Як приготувати помідори по-вірменьскі
- Помідори розрізати по горизонталі так, щоби плодоніжка була знизу, на дві половинки.
- Рясно посолити та посипати кропом і часником. Половинки з’єднати і щільно викласти в каструлю у два-три шари.
- Накрити кришкою, залишити в такому вигляді на добу за кімнатної температури.
- Після того як томати покриються соком, поставити їх до холодильника.
- Через три дні страва готова. Підходить як закуска до міцних напоїв.
Рекомендуємо також рецепт теплого салату з помідорів та руколи.
Вам сподобався рецепт закусочних помідорів по-вірменськи? Будь ласка, прокоментуйте його та поширте перепис у соцмережах для ваших друзів.