01.04.2015

Свинячі реберця в рукаві

Страва для гурманів зазвичай готується у кілька етапів, але кінцевий результат того вартий.

Інгредієнти

  • 1 кг свинячих ребер

  • 3 цибулини

  • 5-6 зубців часнику

  • 2 ст. ложки томатної пасти

  • 1 ст. ложки гірчиці

  • 4 ст. ложки олії

  • 3 ст. ложки соєвого соусу

  • ¼ ч. ложки кмину

  • 1 ст. ложка меду

  • 1 ст. ложка паприки

  • ½ склянки води

  • сіль, перець

Приготування

  • Ребра помити, порозрізувати на окремі кісточки.
  • Цибулю й часник змолоти у блендері. Додати сіль, мед, воду, усі спеції, добре перемішати. Залити маринадом підготовлені реберця і залишити на 10-12 годин.
  • Перекласти реберця в рукав для запікання, туди ж вилити весь маринад. Запікати у добре розігрітій духовці близько 1 години.
  • Дістати з духовки, розрізати рукав, обережно перекласти реберця в глибоку посудину, полити соусом. Подавати з рисом або овочевим гарніром.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.