Свинина з овочами, запечена у фользі

Яке ж великоднє застілля без запеченої свинини? Аби урізноманітнити шинково-ковбасне меню, приготуймо соковиту свинину з овочами.
Ingredients
800 г шийної частини свинини
2 цибулини
2 помідори
одна гостра перчинка
1 лимон
перець чорний мелений
Рекомендуємо також рецепт приготування свинячої шинки.
Directions
- М’ясо попередньо замочити в маринаді, щоб воно після запікання залишилося м’яким і соковитим. Для цього помідори і цибулю пошинкувати кружальцями, з лимона відтиснути сік (можна замінити 0,5 склянки сухого білого вина), поперчити і змішати. М’ясо повністю занурити маринад і залишити на 2 години.
- На фольгу викласти нарізану цибулю, на неї – свинину, і все це вкрити шматочками помідорів. Останній шар – розрізана уздовж гостра перчина.
- М’ясо з овочами герметично загорнути у фольгу, помістити на деко і поставити у розігріту духовку приблизно на 1 годину.
- Через годину дістати деко, розгорнути фольгу і поставити м’ясо допікатися ще 10-15 хвилин, щоб зарум’янилась скоринка.
- Дістати з духовки, дати схолонути. Порізати м’ясо на порційні шматочки, поряд покласти спечені овочі.