11.10.2015

Кетчуп по-домашньому з імбиром та корицею

Оголошуємо бойкот купованим соусам! Ні конервантам, барвникам та ароматизаторам. Так домашнім натуральним кетчупам. Бо це смачно і корисно. Як-от кетчуп з імбиром та корицею, рецепт якого публікуємо для вас.

Інгредієнти для кетчупу по-домашньому

  • 0,5 кг помідорів

  • 0,5 кг цибулі

  • 6 штук солодкого перцю

  • 2 маленькі гострі перці

  • 1 шматок (чи дрібка) імбиру

  • 6-8 горошин чорного перцю

  • 2 гвоздики

  • 0,5 скл. олії

  • 1 скл. винного оцту

  • 0,5 скл. цукру

  • по 0,5 ч. ложки кориці і червоного меленого перцю

Радимо також приготувати кетчуп із хроном.

Як приготувати кетчуп з імбиром та корицею

  • Помідори, цибулю, солодкий і гострий перці нарізати кубиками і тушкувати 30 хв, додати олію, перець горошок, імбир і гвоздику.
  • Потім перетерти овочі через сито, додати оцет, сіль, цукор, корицю і червоний мелений перець.
  • Варити це на малому вогні до загустіння, розкласти у банки і закрити (можна пластмасовими кришками).

Скуштуйте також кетчуп з базиліком та селерою.

Якщо вам сподобався рецепт кетчупу по-домашньому з імбиром та корицею, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.