Кетчуп по-домашньому з імбиром та корицею
Оголошуємо бойкот купованим соусам! Ні конервантам, барвникам та ароматизаторам. Так домашнім натуральним кетчупам. Бо це смачно і корисно. Як-от кетчуп з імбиром та корицею, рецепт якого публікуємо для вас.
Інгредієнти для кетчупу по-домашньому
0,5 кг помідорів
0,5 кг цибулі
6 штук солодкого перцю
2 маленькі гострі перці
1 шматок (чи дрібка) імбиру
6-8 горошин чорного перцю
2 гвоздики
0,5 скл. олії
1 скл. винного оцту
0,5 скл. цукру
по 0,5 ч. ложки кориці і червоного меленого перцю
Радимо також приготувати кетчуп із хроном.
Як приготувати кетчуп з імбиром та корицею
- Помідори, цибулю, солодкий і гострий перці нарізати кубиками і тушкувати 30 хв, додати олію, перець горошок, імбир і гвоздику.
- Потім перетерти овочі через сито, додати оцет, сіль, цукор, корицю і червоний мелений перець.
- Варити це на малому вогні до загустіння, розкласти у банки і закрити (можна пластмасовими кришками).
Скуштуйте також кетчуп з базиліком та селерою.
Якщо вам сподобався рецепт кетчупу по-домашньому з імбиром та корицею, напишіть про це у коментарях.