Свинина під ананасами у духовці
Ця вишукана страва буде до душі гурманам, які полюбляють нетрадиційне поєднання солодкого і соленого. Втім, нічого дивного, якщо вона сподобається і тим, хто вважав, що ніколи чогось подібного не стане їсти. Адже закуска справді смачна.
Інгредієнти для страви
Можна також приготувати свинячі реберця у духовці.
Як приготувати свинину з ананасами
- Свинину нарізати плоскими шматками і відбити, але не настільки тонко, як на відбивні. Посолити й поперчити і викласти на деко. Зверху на шматки філе викласти порізану півкільцями цибулю, змастити майонезом.
- З ананасів зцідити сироп і викласти кільця на шматки м’яса.
- Запікати у духовці близько 40 хвилин при температурі 200 градусів. Наприкінці запікання потерти сиром.
- Готову страву можна посипати подрібненою зеленню.
Спробуйте ще рецепт піци з ананасами.