02.06.2015

Свинина під ананасами у духовці

Ця вишукана страва буде до душі гурманам, які полюбляють нетрадиційне поєднання солодкого і соленого. Втім, нічого дивного, якщо вона сподобається і тим, хто вважав, що ніколи чогось подібного не стане їсти. Адже закуска справді смачна.

Інгредієнти для страви

  • 700-800 грамів свинячого філе

  • 1 банка консервованих кілець ананаса

  • 2 цибулини

  • 250 грамів твердого сиру

  • сіль, перець

  • майонез

  • зелень.

Можна також приготувати свинячі реберця у духовці.

Як приготувати свинину з ананасами

  • Свинину нарізати плоскими шматками і відбити, але не настільки тонко, як на відбивні. Посолити й поперчити і викласти на деко. Зверху на шматки філе викласти порізану півкільцями цибулю, змастити майонезом.
  • З ананасів зцідити сироп і викласти кільця на шматки м’яса.
  • Запікати у духовці близько 40 хвилин при температурі 200 градусів. Наприкінці запікання потерти сиром.
  • Готову страву можна посипати подрібненою зеленню.

Спробуйте ще рецепт піци з ананасами.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.