Ребра-гриль замариновані в пиві
Рецепт для справжніх чоловіків. Приготувати таку страву не стане труднощів, зате смакуватиме і з картоплею, і з овочами, а особливо – з кухликом хорошого пива. Соковиті, ароматні, пікантні ребра на грилі. Таких реберець завжди просять добавки!
Скуштуйте також свинячі реберця з духовки.
Як приготувати ребра-гриль
- Ребра порізати на шматки, обрізати зайвий жир. Вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем.
- Цибулю почистити і порізати кільцями. У контейнер для маринування викласти шар реберець, потім шар цибулі, знову шар реберець і шар цибулі і так далі. Останній шар – цибуля.
- Залити пивом. Зверху покласти гніт і поставити в холодильник на ніч.
- Запікати ребра на мангалі або в духовці до готовності.
Приготуйте також свинячі реберця в рукаві.
Якщо вам сподобався рецепт реберець у пивному маринаді, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.