31.08.2015

Ребра-гриль замариновані в пиві

Рецепт для справжніх чоловіків. Приготувати таку страву не стане труднощів, зате смакуватиме і з картоплею, і з овочами, а особливо – з кухликом хорошого пива. Соковиті, ароматні, пікантні ребра на грилі. Таких реберець завжди просять добавки!

Інгредієнти для реберець

Скуштуйте також свинячі реберця з духовки.

Як приготувати ребра-гриль

  • Ребра порізати на шматки, обрізати зайвий жир. Вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем.
  • Цибулю почистити і порізати кільцями. У контейнер для маринування викласти шар реберець, потім шар цибулі, знову шар реберець і шар цибулі і так далі. Останній шар – цибуля.
  • Залити пивом. Зверху покласти гніт і поставити в холодильник на ніч.
  • Запікати ребра на мангалі або в духовці до готовності.

Приготуйте також свинячі реберця в рукаві.

Якщо вам сподобався рецепт реберець у пивному маринаді, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.