06.03.2016

Лазанья в мультиварці

Смачну, ситну італійську страву лазанью без проблем можна приготувати в мультиварці. Пропонуємо вам рецепт, який обов’язково приживеться на вашій кухні і стане однією з улюблених страв для всієї сім’ї.

Інгредієнти для лазаньї

Спробуйте ще приготувати запіканку з макаронів. 

Як приготувати лазанью в мультиварці

  • Моркву помити  і натерти на крупній тертці, цибулю почистити, промити і порізати дрібними шматочками.
  • На сковорідці розігріти оливкову олію, додати подрібнену цибулю, постійно помішуючи, смажити близько 5 хвилин, додати моркву і фарш, перемішати і смажити ще 5 хвилин.
  • Додати томатну пасту до моркви і цибулі, ретельно перемішати і зняти з вогню.
  • Вершкове масло розтопити, додати молоко, просіяне борошно і ретельно перемішати до однорідної маси без грудочок, варити на маленькому вогні постійно помішуючи близько 10 хвилин. Коли соус почне гуснути, додати мускатний горіх і добре перемішати, зняти з плити.
  • В чашу мультиварки влити трішки соусу, покласти листи для лазаньї. Для зручності їх можна розламати.
  • На листки викласти трішки соусу, фарш з цибулею і морквою, потертий сир.
  • У такий же спосіб викласти декілька шарів, але зверху обов’язково має бути натертий сир.
  • У мультиварці обрати режим “випічка”, час 30 хвилин.
  • Після звукового сигналу лазанья  в мультиварці готова.

Рекомендуємо також рецепт картопляної бабки з фаршем у мультиварці.

Сподобався рецепт, діліться з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.