Торт із млинців з шампіньйонами
Торт за цим рецептом виходить легкий і красивий, а приготувати його зовсім не складно. І згодитися він може і на будень, і до святкового столу.
Ingredients
- Тісто для млинців:
3 яйця
500 мілілітрів молока
300-350 грамів борошна
0,5 столової ложки цукру
2 столові ложки соняшникової олії.
- Начинка:
500 грамів печериць
100 грамів соняшникової олії
1 велика цибулина
1 невелика морквина
часник, зелень, чорний перець, сіль
100 грамів твердого сиру
2 столові ложки сметани чи майонезу.
Рекомендуємо також рецепт печінкового торта з печерицями.
Directions
- Із вказаних продуктів приготувати тісто і спекти млинці. Готуючи тісто, варто пам’ятати, що молоко слід підігріти – тоді тісто буде в’язкіше і млинці краще смажитимуться. Борошно брати просіяне.
- Спечені млинці перешарувати начинкою. Для цього підсмажити цибулю, моркву та гриби, додати часник і зелень. Посолити й поперчити.
- Верхній млинець змастити майонезом або сметаною і посипати тертим твердим сиром.
- Сформований торт поставити на 15 хвилин у гарячу духовку, щоб розплавився сир.
- Верх прикрасити зеленню.
Спробуйте приготувати грибний суп з кльоцками.