Суп грибний з кльоцками
Рецепт простого і водночас дуже ситного ароматного супчику, який допоможе розвантажити організм та урізноманітнить повсякденне меню. Особливо актуальний для грибного сезону. Та у будь-який час виручать печериці.
Ingredients
Рекомендуємо також приготувати суп з курятини і овочів.
Directions
- Моркву порізати тонкими брусочками, гриби – пластинами, цибулю подрібнити.
- На олії обсмажити моркву близько п’яти хвилин, додати цибулю, смажити ще 2–4 хв.
- Лісові гриби можна підсмажити: спочатку на сухій сковороді (до випаровування рідини), а відтак з ложкою олії.
- Для кльоцків: закип’ятити воду, додати олію і сіль, зняти каструльку з вогню.
- Насипати суміш манки і крохмалю, швидко перемішати для утворення заварного тіста.
- Розкачати його товщиною 0,5 см, нарізати невеликими ромбиками.
- У каструльці закип’ятити воду, додати моркву, цибулю і гриби, варити на малому вогні близько 10 хв.
- Потім додати галушки. Варити ще 5–7 хв, поки галушки спливуть.
- Посолити, додати спеції, насамкінець всипати зелень.
Радимо також почитати про секрети приготування ідеального супу.
Якщо вам сподобався рецепт грибного супу з кльоцками, порадьте його друзям у соціальних мережах.