Печінковий торт з печерицями

Якщо ви ніколи не любили печінки, то відтепер вона вам точно сподобається. Бо як може не сподобатися торт? Навіть якщо у ньому зовсім немає цукру і вершків.


Інгредієнти для торта

1 кілограм яловичої чи телячої печінки

5 яєць

півсклянки молока

4 цибулини

2 склянки борошна

зелень

сіль, перець

соняшникова олія

півкілограма печериць

1 склянка сметани.

 

Можна ще приготувати торт із млинців з грибами.

Як приготувати печінковий торт

Печінку і 2 цибулини перекрутити через м’ясорубку, додати яйця, борошно, молоко, сіль, перець. Суміш повинна мати консистенцію густої сметани.

На сковороді, змащеній олією, спекти великі млинці, обсмажуючи їх з обох боків.

Гриби почистити і посмажити з цибулею. Посолити, додати сметану і трохи потушкувати.

Млинці змащувати начинкою із грибів і складати їх у вигляді торта. Верхній млинець можна прикрасити зеленню.

 

Спробуйте також рецепт печінкової ковбаси.

 

Вам посмакував печінковий торт з печерицями, будь ласка, поділіться рецептом у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest3Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+2Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone