Шоколадний брауні з сиром

Якщо ви полюбляєте шоколад – вам обов’язково сподобається наш рецепт шоколадного брауні з сиром та вишнями. Приготуйте цей десерт і насолоджуйтесь яскравим смаком – з кавою чи чаєм. Діти будуть просто в захваті. Та й дорослих за вуха не відтягнеш.


Інгредієнти для брауні

400 грамів заморожених або консервованих вишень без кісточок

300 грамів кисломолочного сиру

200 грамів шоколаду

150 грамів борошна

50 грамів цукру

120 грамів вершкового масла

5 курячих яєць

15 грамів ванільного цукру

щіпка солі.

 

Рекомендуємо ще рецепт брауні з бананом.

Як приготувати брауні з сиром та вишнями

Вишні відкинути на друшляк і залишити на 2-3 години, щоб стік сік.

У каструлю помістити шоколад, попередньо поламавши його на шматочки, і додати масло. Все це поставити на водяну баню і розтопити, після чого охолодити до кімнатної температури.

В шоколадну масу додати 100 грамів цукру і все гарненько вимішати. Потім у шоколад додати 3 яйця, по одному акуратно помішуючи. Маса обов’язково має бути не гарячою, тому що яйця можуть згорнутись і десерт не вдасться.

Додати борошно і все ретельно вимішати. Шоколадна маса готова.

Окремо збити 2 яйця і 50 грамів цукру, додати ванільний цукор та дрібку солі, перемішати і додати кисломолочний сир. Все ретельно перетерти до однорідної маси.

Підготувати форму для запікання з високими бортиками. Змазати її вершковим маслом. Можна вистелити пергаментом для випічки.

Викласти спершу шоколадну масу, потім частину сирної маси на яку рівномірно розкласти вишні. Поверх вишень викласти решту сирної маси.

Поставити пиріг у розігріту до 180º духовку на 40 хвилин.

Готовий брауні повністю охолодити і порізати на довільні шматочки. Можна полити шоколадною помадкою.

Спробуйте також приготувати брауні у мікрохвильовці.

А ви вже приготували брауні з сиром за нашим рецептом? Діліться коментарями в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone