Брауні у мікрохвильовці

Часом буває, що так захочеться солоденького, хоч кричи, а вдома нічого немає. У такі моменти на допомогу прийде рецепт брауні: 5 хвилин – і десерт готовий!


 

Інгредієнти для брауні:

2 ст. ложки борошна

3 ст. ложки какао

2 ст. ложки цукру

1 ч. ложка розпушувача

12 ст. ложок фруктового пюре (приблизно 200 мл)

по дрібці солі та ванілі

 

Спробуйте прості рецепти приготування страв у мікрохвильовій печі.

Як приготувати брауні у мікрохвильовці:

Просіяти борошно, додати какао, цукор, розпушувач, ванілін, яблучне або інше пюре (наприклад, для дитячого харчування).

Можна використати домашні консервовані пюре, перемелені абрикоси з компоту, протушковану потовчену полуницю або тушковане терте яблуко.

Усе розмішати. Якщо тісто надто густе, додати трошки води. Тісто має бути консистенції густої сметани, легке і повітряне.

Можна додати півсклянки посічених горіхів.

Викласти у змочену водою силіконову форму розміром приблизно 10х16 см або іншу.

Випікати можна у формочках для кексів.

Поставити у мікрохвильовку, ввімкнуту на повну потужність, приблизно на 4 хв (трошки більше або менше).

Зверху брауні має стати сухим і пружинити.

Дістати з форми, порізати шматочками.

Якщо поставити брауні у холодильник на кілька годин, його легко різати.


 

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone