Піца на кефірному тісті

Цей рецепт пропонує один з найшвидших способів приготування піци. Ніяких тобі замішувань, вичікувань, поки тісто підійде. Тут усе простіше: розмішав, виклав у форму, додав усе, що є в холодильнику, засипав тертим сиром – і в духовку.


Інгредієнти для піци

0,5 літра жирного кефіру

450 грамів борошна

0,5 чайної ложки соди

сіль

сосиски, ковбаса, шинка – до смаку

200 грамів свіжих печериць

1 штука болгарського перцю

1 помідор

1 цибулина

зелень

по 3 столові ложки майонезу та кетчупу

100 грамів твердого сиру.

 

Спробуйте ще приготувати піцу на сковороді.

Як приготувати піцу на кефірному тісті

Для тіста змішати соду з кефіром і трохи зачекати, щоб її згасити. Через хвилин 15 кефір влити у борошно, посолити і ретельно розмішати. Тісто має бути не рідке.

Викласти його на змащену олією форму і мокрими руками розтягнути по всій площі.

Тепер змішати кетчуп з майонезом і цю суміш обережно за допомогою ложки нанести на тісто.

Зверху викласти порізану ковбасу, гриби, болгарський перець, помідор, цибулю, зелень.

Засипати тертим сиром.

Запікати близько 20 хвилин при температурі 180-200 градусів.

 

Радимо також рецепт картопляної піци.

 

Якщо вам сподобався рецепт піци на кефірному тісті, будь ласка, напишіть про це в коментарях і поширте рецепт у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest13Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone