Паста з яблук з томатами

Томатно-яблучна паста за цим рецептом смакує з м’ясними стравами, макаронами, рисом. У ній можна маринувати курятину, свинину і яловичину, додавати до борщу і просто їсти з хлібом. У кожному разі паста дає страві нового смаку.
Інгредієнти для пасти
Приготуйте також македонський гострий соус.
Як приготувати томатну пасту з яблуками
- Помідори та яблука нарізати скибками, подрібнити цибулю.
- Усе покласти в каструлю, накрити кришкою і розпарити до м’якості, потім кришку зняти й варити на малому вогні 30–35 хв, додати вичавлений часник і сіль.
- Перетерти через сито або перемолоти, уварити до бажаної густини.
- Пасту киплячою розкласти у стерилізовані банки і закатати.
Скуштуйте також сливовий соус до мяса.
Сподобався рецепт пасти з яблук з томатами? Поділіться ним з друзями!