Курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі

Не любите курячих шлуночків? Ви просто не вмієте їх готувати! Рецепт для любителів гостренького. Просто, ситно і недорого. Згодиться як для перекусу з салатиком, так і для повноцінної страви, з гарніром. Пікантний соус надає курячим субпродуктам вишуканих ноток. Зберігайте у закладки.

Ingredients

  • 500 г курячих шлуночків

  • 1 велика цибулина

  • 5 зубців часнику

  • 200 г томатного соусу

  • 1 ч. ложка меленого імбиру

  • гострий червоний перець

  • чорний перець

  • лавровий лист

  • сіль за смаком

  • олія для смаження

Рецепт салату із курячих сердечок з сиром та грибами.

Directions

  • Цибулину порізати дрібно і обсмажити на пательні з невеликою кількістю олії.
  • Курячі шлуночки порозрізати на 4 частини, додати до цибулі. Обсмажувати ще 5 хвилин.
  • Влити томатний соус, накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 10.
  • Додати подрібнений часник та імбир. Посолити за смаком, покласти лавровий листок, всипати чорний і червоний перець.
  • Накрити кришкою і тушкувати на найменшому вогні до готовності. Подавати з рисом або макаронами.

Рецепт курячих крилець, запечених у пиві.

Якщо ви не боїтеся кулінарних експериментів і вам сподобався рецепт курячих шлуночків у томатно-імбирному соусі, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора