Курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі
Не любите курячих шлуночків? Ви просто не вмієте їх готувати! Рецепт для любителів гостренького. Просто, ситно і недорого. Згодиться як для перекусу з салатиком, так і для повноцінної страви, з гарніром. Пікантний соус надає курячим субпродуктам вишуканих ноток. Зберігайте у закладки.
Ingredients
Рецепт салату із курячих сердечок з сиром та грибами.
Directions
- Цибулину порізати дрібно і обсмажити на пательні з невеликою кількістю олії.
- Курячі шлуночки порозрізати на 4 частини, додати до цибулі. Обсмажувати ще 5 хвилин.
- Влити томатний соус, накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 10.
- Додати подрібнений часник та імбир. Посолити за смаком, покласти лавровий листок, всипати чорний і червоний перець.
- Накрити кришкою і тушкувати на найменшому вогні до готовності. Подавати з рисом або макаронами.
Рецепт курячих крилець, запечених у пиві.
Якщо ви не боїтеся кулінарних експериментів і вам сподобався рецепт курячих шлуночків у томатно-імбирному соусі, будь ласка, напишіть про це в коментарях.