Салат з курячих сердечок із сиром та грибами

Рецепт надзвичайно ситного, цікавого на смак та відносно недорогого салату – до святкового столу або на щодень. Приготувати таку закуску не складе труднощів навіть недосвідченим кухарям, а смакуватиме усім – особливо м’ясоїдам, адже смак курячих сердечок у поєднанні з іншими компонентами створює ілюзію м’ясного салату. Тож зберігайте у закладки!

Інгредієнти для салату

Рекомендуємо також рецепт тушкованих курячих шлуночків з грибами.

Як приготувати салат з курячих сердечок із сиром та грибами

  • Розігріти сковороду, покласти вершкове масло. Покласти дрібно порізану цибулю і пасерувати кілька хвилин до прозорості.
  • До цибулі додати порізані вздовж на чотири частини курячі сердечка, смажити на середньому вогні 15-20 хвилин, постійно помішуючи.
  • Печериці порізати пластинками та додати до підсмажених сердечок. Обсмажувати, доки не випарується вся рідина. Зняти з вогню, охолодити.
  • Твердий сир натерти на крупній тертці або порізати тонкими брусочками.
  • Часник подрібнити ножем або пропустити через часниковий прес.
  • Змішати сир, часник, гриби і смажену цибулю з сердечками.
  • Посолити, поперчити, заправити майонезом.
  • Викласти в салатник, прикрасити зеленню, подати до столу.

Спробуйте ще приготувати ніжний печінковий салат.

Вам сподобався рецепт салату з курячих сердечок із сиром та грибами? Полюбляєте ситні та калорійні закуски? Будь ласка, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора