Курячі крильця, запечені у пиві

Цей рецепт просто неможливо не оцінити. До речі, у такий спосіб можна запікати не лише крила, а й курячі стегна. І не лише із вказаними спеціями, а й з тими, що вам подобаються. У будь-якому разі страва піде на ура.

Інгредієнти для страви

  • 0,5 кілограма курячих крилець

  • 0,5 літра світлого пива

  • часник

  • чорний мелений перець

  • сіль.

Спробуйте приготувати курячі стегна у кефірі.

Як приготувати крильця у пиві

  • Змішати сіль, перець і подрібнений часник. Утвореною сумішшю натерти вимиті та почищені крильця.
  • Залишити їх на 1-2 години.
  • Після цього крила викласти у глибоку форму для запікання й залити їх пивом: воно має покрити м’ясо на дві третини.
  • Запікати близько години при температурі 180-200 градусів.

Рекомендуємо також рецепт яловичини, тушкованої у пиві.

Якщо вам сподобався рецепт курячих крилець у пиві, будь ласка, прокоментуйте його та поширте у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора