05.09.2016

Печінковий пиріг з рисом і сиром

Ніжна і солоденька куряча печінка разом із запропонованими у рецепті інгредієнтами складуть прекрасний тандем у вигляді надзвичайно смачного несолодкого пирога. Смакує, як щойно з духовки, так і в холодному вигляді. А, оскільки, у пиріг додається рис – страва не потребує гарніру, її можна смакувати з майонезом, сметаною або ж гірчицею – в залежності від ваших смаків.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати лінивий пиріг 

Приготування

  • Печінку порізати невеликими шматочками.
  • Цибулю почистити, розрізати на 4 частини.
  • Печінку з цибулею перекрутити у м’ясорубці або змолоти у блендері.
  • Додати відварений рис і борошно.
  • Влити молоко, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати.
  • Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою.
  • Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
  • За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Рекомендуємо також приготувати пиріг з ковбасою та сиром до сніданку 

Якщо вам сподобався рецепт печінкового пирога з рисом і сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.