Печінковий пиріг з рисом і сиром
Ніжна і солоденька куряча печінка разом із запропонованими у рецепті інгредієнтами складуть прекрасний тандем у вигляді надзвичайно смачного несолодкого пирога. Смакує, як щойно з духовки, так і в холодному вигляді. А, оскільки, у пиріг додається рис – страва не потребує гарніру, її можна смакувати з майонезом, сметаною або ж гірчицею – в залежності від ваших смаків.
Ingredients
600 г курячої печінки
пів склянки молока
2 цибулини
1 скл. вареного рису
2 яйця
2 ст. ложки борошна
70 г твердого сиру
сіль, перець,
олія
Спробуйте також приготувати лінивий пиріг
Directions
- Печінку порізати невеликими шматочками.
- Цибулю почистити, розрізати на 4 частини.
- Печінку з цибулею перекрутити у м’ясорубці або змолоти у блендері.
- Додати відварений рис і борошно.
- Влити молоко, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати.
- Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою.
- Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
- За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Рекомендуємо також приготувати пиріг з ковбасою та сиром до сніданку
Якщо вам сподобався рецепт печінкового пирога з рисом і сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.