05.09.2016

Торт «Наполеон» з кисломолочним сиром

Надзвичайно ніжний торт зі смаком кисломолочного сиру дуже швидко стане одним із ваших улюблених. Випічка виходить чималенька – так що вистачить на усіх. Підходить як для святкового столу, так і на щодень.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати лінивий торт “Наполеон”

Приготування

  • Кисломолочний сир перетерти з цукром, додати жовтки, соду і лишити на 20-30 хвилин.
  • Додати борошно і замісити тісто.
  • Розділити його на 8-10 частин і розкачати тонкі коржі.
  • Випікати їх у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
  • Приготувати крем.
  • Білки змішати з цукром, додати борошно, розбавлене з водою чи молоком.
  • Молоко закип’ятити, помішуючи додати білки, варити до консистенції кисілю, охолодити.
  • Коли крем трішки охолоне, додати масло і перемішати.
  • Коржі намастити кремом.
  • Один корж покришити і посипати верх торта.
  • Прикрасити цукатами, горіхами, фруктами.

Спробуйте також приготувати  торт “Наполеон” на пиві. 

Якщо вам сподобався рецепт «Наполеону» з кисломолочним сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.