Торт «Наполеон» з кисломолочним сиром

Поділитись публікацією:

Надзвичайно ніжний торт зі смаком кисломолочного сиру дуже швидко стане одним із ваших улюблених. Випічка виходить чималенька – так що вистачить на усіх. Підходить як для святкового столу, так і на щодень.

Ingredients

Спробуйте також приготувати лінивий торт “Наполеон”

Directions

  • Кисломолочний сир перетерти з цукром, додати жовтки, соду і лишити на 20-30 хвилин.
  • Додати борошно і замісити тісто.
  • Розділити його на 8-10 частин і розкачати тонкі коржі.
  • Випікати їх у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
  • Приготувати крем.
  • Білки змішати з цукром, додати борошно, розбавлене з водою чи молоком.
  • Молоко закип’ятити, помішуючи додати білки, варити до консистенції кисілю, охолодити.
  • Коли крем трішки охолоне, додати масло і перемішати.
  • Коржі намастити кремом.
  • Один корж покришити і посипати верх торта.
  • Прикрасити цукатами, горіхами, фруктами.

Спробуйте також приготувати  торт “Наполеон” на пиві. 

Якщо вам сподобався рецепт «Наполеону» з кисломолочним сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...