06.09.2016

Полуниця в кукурудзяних пластівцях

Захотілося чогось незвичного і солоденького? Тоді цей рецепт якраз для вас. До цього десерту згодяться як свіжі, так і заморожені полуниці, та й взагалі будь-які ягоди. А весь секрет смаку – у кукурудзяних пластівцях, які, в поєднанні з ягодами і сметаною, утворюють надзвичайно ніжну насолоду.


Інгредієнти для десерту

60 г солодких кукурудзяних пластівців

0,5 кг полуниць

200 г жирних вершків (чи домашньої сметани)

4 ст. ложки варення чи джему

3 ст. ложки цукру

1 скл. води

1 пакетик ванільного цукру.

 

Спробуйте також рецепт десерту “Рафаелло” з полуницею

Як приготувати полуницю в кукурудзяних пластівцях

Кукурудзяні пластівці подрібнити у блендері.

Полуниці вимити, забрати хвостики, обсушити.

Воду довести до кипіння, всипати цукор, варити доки цукор не розтане, постійно помішувати.

Охолодити сироп.

Кожну ягідку занурити в сироп і обкатати в пластівцях.

З’єднати вершки, цукор, варення, ванільний цукор і збити все міксером.

На дно скляної посудини викласти залишки пластівців і обережно влити збиті вершки.

Зверху акуратно викласти полуниці в пластівцях.

Поставити в холодильник на 20 хвилин.

 

Також рекомендуємо приготувати десерт “Шоколадно-сирна насолода” 

 

Якщо вам сподобався рецепт полуниці в кукурудзяних пластівцях, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Залишити коментар

Your email address will not be published.