Полуниця в кукурудзяних пластівцях

Захотілося чогось незвичного і солоденького? Тоді цей рецепт якраз для вас. До цього десерту згодяться як свіжі, так і заморожені полуниці, та й взагалі будь-які ягоди. А весь секрет смаку – у кукурудзяних пластівцях, які, в поєднанні з ягодами і сметаною, утворюють надзвичайно ніжну насолоду.
60 г солодких кукурудзяних пластівців
0,5 кг полуниць
200 г жирних вершків (чи домашньої сметани)
4 ст. ложки варення чи джему
3 ст. ложки цукру
1 скл. води
1 пакетик ванільного цукру.
Спробуйте також рецепт десерту “Рафаелло” з полуницею
Кукурудзяні пластівці подрібнити у блендері.
Полуниці вимити, забрати хвостики, обсушити.
Воду довести до кипіння, всипати цукор, варити доки цукор не розтане, постійно помішувати.
Охолодити сироп.
Кожну ягідку занурити в сироп і обкатати в пластівцях.
З’єднати вершки, цукор, варення, ванільний цукор і збити все міксером.
На дно скляної посудини викласти залишки пластівців і обережно влити збиті вершки.
Зверху акуратно викласти полуниці в пластівцях.
Поставити в холодильник на 20 хвилин.
Також рекомендуємо приготувати десерт “Шоколадно-сирна насолода”
Якщо вам сподобався рецепт полуниці в кукурудзяних пластівцях, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах