06.09.2016

Полуниця в кукурудзяних пластівцях

Захотілося чогось незвичного і солоденького? Тоді цей рецепт якраз для вас. До цього десерту згодяться як свіжі, так і заморожені полуниці, та й взагалі будь-які ягоди. А весь секрет смаку – у кукурудзяних пластівцях, які, в поєднанні з ягодами і сметаною, утворюють надзвичайно ніжну насолоду.

Інгредієнти

  • 60 г солодких кукурудзяних пластівців

  • 0,5 кг полуниць

  • 200 г жирних вершків (чи домашньої сметани)

  • 4 ст. ложки варення чи джему

  • 3 ст. ложки цукру

  • 1 скл. води

  • 1 пакетик ванільного цукру.

Спробуйте також рецепт десерту “Рафаелло” з полуницею

Приготування

  • Кукурудзяні пластівці подрібнити у блендері.
  • Полуниці вимити, забрати хвостики, обсушити.
  • Воду довести до кипіння, всипати цукор, варити доки цукор не розтане, постійно помішувати. Охолодити сироп.
  • Кожну ягідку занурити в сироп і обкатати в пластівцях.
  • З’єднати вершки, цукор, варення, ванільний цукор і збити все міксером.
  • На дно скляної посудини викласти залишки пластівців і обережно влити збиті вершки.
  • Зверху акуратно викласти полуниці в пластівцях.
  • Поставити в холодильник на 20 хвилин.

Також рекомендуємо приготувати десерт “Шоколадно-сирна насолода” 

Якщо вам сподобався рецепт полуниці в кукурудзяних пластівцях, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.