16.08.2015

Пиріг із ковбасою та сиром до сніданку

Часу для приготування цього пирога потрібно зовсім небагато, тому він – чудовий варіант для сніданку. Звісно, якщо ви звечора перевірите, чи всі продукти є у холодильнику.

Інгредієнти для пирога

  • 2 яйця

  • 1 склянка кефіру

  • 0,5 чайної ложки солі

  • 1 чайна ложка цукру

  • 0,5 чайної ложки соди

  • 1 склянка борошна

  • 150 грамів твердого сиру

  • 150 грамів ковбаси

  • 1 чайна ложка вершкового масла (для змащування форми)

Спробуйте також приготувати лінивий пиріг із капустою.

Як приготувати пиріг із ковбасою

  • Яйця збити з цукром та сіллю, додати кефір, який перед цим розмішати із содою, і всипати борошно.
  • Тісто ретельно вимішати.
  • На грубу тертку потерти сир. Ковбасу порізати маленькими шматочками. Сир і ковбасу додати до тіста. Знову усе вимішати.
  • Форму для випікання змастити вершковим маслом і посипати борошном. Вилити у неї тісто.
  • Пекти близько півгодини при температурі 180 градусів.

Радимо ще рецепт пирога зі шпинатом.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.