27.08.2015

Овочеве рагу з квасолею у банках

Усі овочі, на які розщедрилося літо, – у цій страві. Не лінуйтеся готувати, щоб було чим узимку смакувати. А наш рецепт овочевого рагу вам у цьому допоможе.

Інгредієнти для салату

Можна також приготувати овочеве рагу зі спаржевою квасолею.

Як приготувати овочеве рагу на зиму

  • Квасолю замочити на кілька годин, а потому відварити до готовності.
  • Баклажани порізати кубиками, посолити і залишити на годину.
  • У каструлю порізати дрібно болгарський перець, потерту на грубу тертку моркву і порізану соломкою цибулю, відтиснуті від соку баклажани і все залити томатним соком.
  • Додати сіль, цукор, гіркий перець, олію, закип’ятити і тушкувати 1 годину на малому вогні.
  • Тепер додати зварену квасолю, подрібнений часник і оцет. Поварити ще 20 хвилин.
  • Салат розлити у стерильні банки і закатати.

Спробуйте ще рецепт квасолі з м’ясом у горщиках.

Якщо вам сподобався рецепт рецепт консервованого овочевого рагу з квасолею на зиму, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.