09.08.2015

Овочеве рагу

Страва, в яку можна класти усі овочі, які є у хаті. А можна чогось і не додавати. Можна щось одне – те, що ви найбільше любите, – класти багато. А можна лише трохи. Цю страву можна готувати і з м’ясом, і без м’яса, і з грибами, і без них. Рагу все одно буде смачне.

Інгредієнти для рагу

  • 5 картоплин

  • 1 кабачок

  • 1 баклажан

  • 2 морквини

  • 2 цибулини

  • 2 солодкі перчини

  • спаржева квасоля

  • зелений горошок

  • білоголовкова капуста

  • 3 помідори

  • сіль, чорний мелений перець

  • часник

  • соняшникова олія

  • зелень

Як приготувати овочеве рагу

  • Картоплю почистити, порізати соломкою і обсмажити в олії.
  • Моркву і цибулю порізати довільно і теж обсмажити в олії. Усі овочі викласти в каструлю або глибоку сковороду.
  • До них додати порізані кабачки, баклажани, перець, капусту, відварені спаржеву квасолю та горошок (можна і без них).
  • Помідори перемолоти на блендері і додати до рагу. Посолити. При потребі влити трохи води. Тушкувати, поки картопля стане готова.
  • Наприкінці додати подрібнені часник та зелень. Поперчити.

Спробуйте також приготувати овочеву запіканку.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.