11.01.2016

Квасоля з м’ясом у горщиках

Рецепт для вишуканих гурманів і для тих господинь, які не звикли лінуватися на кухні. Мабуть, будь-що, запечене в горщику, буде смачним. А тим паче якщо це квасоля з м’ясом. Приготувати таку смакоту зовсім не складе труднощів. І навіть до святкового столу подати можна.

Інгредієнти для квасолі у горщиках

  • 300 г квасолі

  • 2 цибулини

  • 3 морквини

  • 3 картоплини

  • 300 г свинини

  • 4 зубці часнику

  • перець, сіль

  • олія, бульйон.

Приготуйте також французький цибулевий суп у горщику.

Як приготувати квасолю в горщиках

  • Попередньо замочену квасолю відварити, відцідити.
  • Порізану цибулю обсмажити разом із свининою, окремо обсмажити моркву.
  • Викладати в горщики шарами: м’ясо з цибулею, квасолю, моркву, картоплю.
  • Залити бульйоном з додаванням подрібненого часнику.
  • Запікати за температури 180 градусів близько 40 хв.

Рекомендуємо також переглянути ще 9 рецептів приготування страв у горщиках.

Якщо ви полюбляєте здивувати своїх рідних або гостей, якщо вам сподобався рецепт квасолі з м’ясом у горщиках, будь ласка, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.