27.08.2015

Курка під тертою картоплею у духовці

У рецепті цієї страви є все: і м’ясо, і гарнір, і овочі. Тому сміливо готуйте її на вечерю: родина буде сита і задоволена.

Інгредієнти для страви

  • 2 курячих філе

  • 4-5 великих картоплин

  • 2 цибулини

  • 2 помідори

  • 0,5 склянки сметани

  • 3 яйця

  • 3 зубки часнику

  • сіль

  • чорний мелений перець

Можна ще приготувати курку з сюрпризом.

Як приготувати курку під тертою картоплею

  • Філе порізати на плоскі шматки, відбити, посолити, поперчити і викласти на змащене олією деко. Поверх м’яса викласти кружальця помідорів.
  • Картоплю потерти на грубу тертку.
  • Збити яйця, сметану, додати дрібно порізані цибулю з часником. Суміш добре посолити і вилити у терту картоплю. Все вимішати.
  • Цю масу викласти на філе з помідорами.
  • Запікати у духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів. До цього часу на поверхні страви має з’явитися золотиста шкірка.

Радимо також рецепт курячого філе по-китайськи.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.