Курка під тертою картоплею у духовці
У рецепті цієї страви є все: і м’ясо, і гарнір, і овочі. Тому сміливо готуйте її на вечерю: родина буде сита і задоволена.
Інгредієнти для страви
2 курячих філе
4-5 великих картоплин
2 цибулини
2 помідори
0,5 склянки сметани
3 яйця
3 зубки часнику
сіль
чорний мелений перець
Можна ще приготувати курку з сюрпризом.
Як приготувати курку під тертою картоплею
- Філе порізати на плоскі шматки, відбити, посолити, поперчити і викласти на змащене олією деко. Поверх м’яса викласти кружальця помідорів.
- Картоплю потерти на грубу тертку.
- Збити яйця, сметану, додати дрібно порізані цибулю з часником. Суміш добре посолити і вилити у терту картоплю. Все вимішати.
- Цю масу викласти на філе з помідорами.
- Запікати у духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів. До цього часу на поверхні страви має з’явитися золотиста шкірка.
Радимо також рецепт курячого філе по-китайськи.