Капуста, квашена з буряком, хроном і зеленню
Капуста не завжди вдається хрумкою? Спробуйте додати до неї трохи кореня хрону. Результатом будете задоволені!
Інгредієнти для капусти з хроном
8 кг капусти
300 г буряків
100 г часнику
100 г хрону
50–100 г зелені петрушки
3–4 солодких перчини
- Для розсолу:
4 л води
по 200 г солі і цукру.
Скуштуйте також цвітну капусту у вершковому соусі.
Як приготувати капусту з хроном
- Розрізати капустини, видалити качани.
- Подрібнити часник і петрушку, натерти хрін, буряк нарізати великими пластинками.
- Скласти овочі шарами в емальоване відро.
- Закип’ятити розсіл, трохи остудити і ним залити капусту, покласти гніт.
- Через тиждень капуста буде готова. Зберігати у прохолодному місці.
Приготуйте також борщ-пюре з цвітної капусти.