Капуста, квашена з буряком, хроном і зеленню

Капуста не завжди вдається хрумкою? Спробуйте додати до неї трохи кореня хрону. Результатом будете задоволені!

Інгредієнти для капусти з хроном

  • 8 кг капусти

  • 300 г буряків

  • 100 г часнику

  • 100 г хрону

  • 50–100 г зелені петрушки

  • 3–4 солодких перчини

  • Для розсолу:
  • 4 л води

  • по 200 г солі і цукру.

Скуштуйте також цвітну капусту у вершковому соусі.

Як приготувати капусту з хроном

  • Розрізати капустини, видалити качани.
  • Подрібнити часник і петрушку, натерти хрін, буряк нарізати великими пластинками.
  • Скласти овочі шарами в емальоване відро.
  • Закип’ятити розсіл, трохи остудити і ним залити капусту, покласти гніт.
  • Через тиждень капуста буде готова. Зберігати у прохолодному місці.

Приготуйте також борщ-пюре з цвітної капусти.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора