Кетчуп із хроном
Кетчуп за цим рецептом виходить пікантним, пряним, із новими нотками смаку та аромату. Скуштуйте! Це щось новеньке. А якщо ви ще й любитель страв “з вогником” – цей гострий соус створений спеціально для вас.
Інгредієнти для кетчупу з хроном
2 кг стиглих помідорів
1 ст. ложка солі
2 цибулини
2 ст. ложки винного оцту
100 г цукру
по 1 ст. ложці молотого імбиру, гвоздики і перцю
1 ст. ложка тертого хрону.
Скуштуйте також кетчуп із кабачків.
Як приготувати кетчуп із хроном
- Помідори вимити, видалити плодоніжки, цибулю почистити, порізати.
- Варити помідори з цибулею 15–20 хв., перетерти через сито.
- Додати оцет, цукор, приправи, варити на малому вогні 1 годину.
- Перелити в пляшки чи банки, закрити.
Приготуйте також кетчуп з базиліком та селерою.
Якщо вам сподобався рецепт кетчупу із хроном, поділіться враженнями в соцмережах та коментарях.